Painting
Around
                         Christmas 2019 forever that day!
                              Robert Naverstam, 2019
                              Hornsgatan, Södermalm

How about Christmas? What do you think? In Just a day or two it is here, it will be Christmas Eve!

It will be the magic day we all love! I say that mostly, I love to eat! That is what Christmas is all about, for me, as I am a bit older!

What do I say, if you didn't have somewhere to go? Well, forget about that for some time at least! For some month or more now, all have been a gigantic rush for presents, food and all else, in some kind of insane gigantic hysteria.

But for now, what we all are waiting for, in a day or two, it will be Christmas Eve! All propably will be fantastic, or is supposed to be! If you are a child, you most likely will get presents! You will get them from the one you love!

You might get a stocking, placed over the fireplace in the christmas morning.

Well folks, now it is the time, soon it will be christmas 2019, forever that day!

Around <
>
The best and most used! The Google search engine!
Min lilla dröm!

Jag vill ha en schyst tvårumsbarre på Söder, med en röd SMEG kyl-frys i det inbyggda köket! Utanför på gatan ska det stå en bra MG-Mini Clubman, med  rejäla krockkuddar, och hela rasket! Jag vill ha cab på min Clubman! Ja jag vill ha cab på den! Jag vill ha en bra chaffis,som kan ta mig ner för tour de France kurvor med spets, så att dahlbanan på grönan rodnar, och det ska inte ens finnas en liten chans att vi voltar!

I min röda smeg, i mitt inbyggda kök, där ska jag ha flarror med lingondricka, från hemplockade lingon. Ja där ska jag ha schyst dricka på lingon. Inte ett enda glas öl ens, inte ens ett enda. Nej ingen whiskey, och ingen öl. Jag vill ha en schyst spis med induktionsplattor, och en schyst modern plastlaminatskiva runt, en ugn under eller över, med varmluft, för att laga mat med snille och fantasi.

I mina skåp, och i min kyl, där ska det stå mat, mycket, mycket, mycket mat! I min säng där ska det ligga en tjej, som är vacker som få, och som älskar bara mig. På mina väggar, där ska det hänga världsberömd konst, målad bara av mig själv!

I mitt liv, där ska det vara gamla kontakter, som jag känt sen jag varit en 7-9! Vi ska skoja om gamla grejer, och träffas varje helg, och annars också ibland. I min röda miniclubman, ska jag köra lugnt, nej inte någon risk ska jag ta! Jag ska ha en fest ibland där ska vi slå klackarna i taket, i dagarna tre ibland. Ja så ska det vara, ja så ska det bli, ja så ska det bli, ja så ska det bli en dag! Ja så ska det bli en dag, för mig, ja bara för mig, och dem jag älskar!

Around2
Around


< > We_ny
AroundGamla Stan Julmarknad
Around
 


Bettan
                 Gustav Vasa kyrka
                                            Around
En dikt till de rädda!

Detta är en dikt, till de rädda, faderslösa, som inte kunnat orka hävda sig, inte ens lite! Det här är en dikt till dem. Det här är en dikt till de som inte orkar se, de unga, vackra, fantastiska människorna, i bilderna på datorn, som ofta sänds många troligtvis ovetande live, direkt från nära, det är en dikt, riktad till deras otillräcklighet, för dessa äckliga stackare är ju oftast också människor.
 
Det de har, och det de får, av det som de kan få se, live, eller vad det nu är, är inte ens en förolämpning mot otillräckligheten, för de som är med på filmerna, de är ju ofta, de unga, starka, vackra, självsäkra, de som dessa varelser, för det är ju det de är, dessa där på det som nog tyvärr, sänds ofta direkt, många säkert ovetande, det är ju varelser de med, trotts allt.

Detta är en arg, otillräcklighetens förolämpad äldre herre, som är för stolt för att utnýttja er, även om han ibland, skulle vilja, våga, orka, att han, den äldre herren, skulle vilja vara parningsbar han med, att han skulle vilja kunna, orka vara parningsbar och attraktiv han med, även om han oftast, och troligen de facto, faktiskt under resten av sitt liv, alltid  kommer att vara bara detta, bara vara detta, en äldre passé herre, som faktiskt nästan aldrig haft detta.
 
Faktiskt, har jag nästan aldrig faktiskt varit sedd som parningsbar och attraktiv, faktiskt. Detta är en dikt till alla dessa, de räddaste av de rädda! Faktiskt! Robert Naverstam, 2019 i slutet av december, runt jul.
KonserthusetNyritad Serie
ComicKungsg
Kungsgatan
Around

                                                                                                                   
Nytorget Södermalm
   Around
 
                     Dr Halkan 62 2019
Dr Halkan 62 2019

Nytorget, Södermalm
Around

< >

Richard: Vad skall vi göra åt Robban? Lotta: Inte vet jag. Hasse och Lottas hund kommer in. Richard: Fin vovve, pinka på Kurre! Kurre: Den där djävla jycken! Kurre: Nu blir jag förbannad! Kom hit din djävla gatukorsning! Sim Salabim!Det kommer en blixt av ljus, och en rökpuff ifrån hunden, och vips står där en mörkhårig ung vit kvinna, iförd en päls (Therese Alshammar). Richard: Gode gud, djävla Kurre, han är hopplös, gå och bada! Therese: Vettig kommentar, vad har den där mannen i IQ? Hasse: Klenare än jycken? Jag hoppas hon slickar mig där han brukar!Lotta: Det är ju eätta på mig än den idioten, det är så varmt. Robert: Det är trettiotvå grader i skuggan, och vad heter damen? Förresten, kalla inte Kurre idiot! Den unga damen: Ni brukar ju kalla mig Tessan. Jag skulle behöva duscha, det är så varmt! Lotta: Ta av dig pälsen! Slickar hon dig där vår hund brukarn hon! Men var är min hund? Den unga damen: Har ni inget annat som kan s, så får du flytta till Magnus Ladulåsgatan 32! Hasse: Du är oförskämd mot vår hund! Therese ser förnärmad ut.  Sören: Nu förstår jag äntligen varför ni hade hund. Robban: Ja där ser ni, vad en elektriker kan fixa till! Kurre: Det där var ju mycket bättre! Nu skall jag gå och dra en kabel, följ med in på dass, där har de badkar! Har ni ett par albyl? Jag får sådan ställverk bara jag tänker på brudar! Therese: Vad har ni egentligen i IQ? Någon röst inifrån köket: Vi har 7 öl kvar. Richard: Då är det nog, det vår IQ tillsammans!


AroundAroundAround
< >

  around